Stanovi Iver

Stanovi Iver


 Još uvijek dovoljno blizu grada, a opet daleko od buke i gužve, u zelenilu blizu šume, sa svime što nam je potrebno da bismo jednostavno i lako živjeli.


 

Na istoku Zagreba, u Sesvetskom Kraljevcu, smjestilo se naselje Iver. Moderan dizajn i organizacija prostora: NOVA ŠKOLA, VRTIĆ, BAZEN, SPORTSKI TERENI, ŠPORTSKA DVORANA, AMBULANTA, LJEKARNA, TRGOVINA i mnogi drugi sadržaji pojednostaviti će život i uštedjeti dragocjeno vrijeme obiteljima, ali i mladima koji započinju samostalan život. Cijelo naselje okruženo je je biciklističkim i rolerskim stazama, dok prometnice unutar naselja osiguravaju lagan i jednostavan promet kroz naselje te brzu fluktuaciju u poslovnoj zoni, pritom ne ugrožavajući bezbrižno kretanje pješaka, djece u igri, rolera i biciklista.

LOKACIJA NASELJA

IVER leži u suburbanoj zoni grada Zagreba. Prometno je dobro povezan s centrom grada, kako cestovnim tako i željezničkim putem. Vlak prolazi vrlo blizu južnog dijela naselja, najbliže stajalište udaljeno je 200 m, ZET, tako da žitelji Ivera do samog središta Zagreba putuju samo petnaestak minuta. Automobilom se stiže za 5 min do obilaznice koja najlakše i najbrže povezuje sa svim ulaznim točkama grada.

Stanovi od jednosobnih do četverosobnih, kvadrature od 31 m2 do 95m2 + terase sa maksimalnom iskoristivošću prostora kvalitetne gradnje i opreme.

Investitor naselja Iver II. je poduzeće Elez d.o.o. osnovano 1992. godine.

PRODAJA STANOVA IVER:
01 2022 700, 01 2022 704
marketing@elez.hr
iver@elez.hr
www.iver.elez.hr
URED CENTAR ELEZ
Dugoselska 33a
10 361 Sesvetski Kraljevec – Zagreb